Qaseh adinda online dating emo dating website


19-Sep-2016 00:06

teman mintak tu pun actually bukan lah dlm keadaan yg serious punn.. so tu yg dia bagi jawapan sebenar apa yg dia nak laaa.. sbb akak gorjes akan bertambah gorjes gamaknyer biler bakal menyarungkan red dress vogedevassssss seperti Sandra Bullock nie! aku waktu tengok dia jalan kat red carpet hari tu... yea that's the time yg aku akan order sorang satu air.. :p But yet sekali sekala cam contoh kalau aku tak makan makanan yg heavy.. Secara tak langsung rasa korang bawak tuah gak laaa to me..

Dia tidak sangka Rafeeqi akan pulang untuk makan tengahari bersamanya. Lysa, Lysa…Lysa Lafisya meletakkan secawan air Nescafe panas di atas meja untuk Rafeeqi. Kemudian, dia duduk di sofa berkembar, berdekatan dengan Rafeeqi. Tetapi awal-awal lagi dia sudah meminta cuti untuk hari esok untuk menghadiri kenduri di rumah Auntie Solehah. Dia sudah tidak kesejukan namun wangian itu pula menganggu dirinya. memang aku terpukauuu tengok ke-awesome-man baju Sandra nie... sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bangatttttt ngan dresss tu okkkkkkkkkkk!! Habis tu, dulu yang kita temankan Ameer dengan Dieya dating tu apa? Selalu pulak tu kita jadi peneman si Ameer dan Dieya,” balas Rafeeqi.“Oh….” Hanya itu yang mampu keluar dari mulut Lysa Lafisya. Sejak akhir-akhir ini, Rafeeqi begitu baik melayan dirinya.

Fikirannya terus melayang teringatkan kenangan dia bersama Nadieya.

lagi pun sharing2 nie lagi romen-tikkksss kannnn...



90% of the girls there are looking for a stable relationship. And maybe less than 1 percent is looking for a one night stand (not the hottest girls usually).… continue reading »


Read more

If you are not yet convinced, take a look at our Premium Features.… continue reading »


Read more